Novinky
19.02.2019
Spustili jsme novou šablonu
Právě jsme rozběhli novou vzorovou šablonu . Revoluční šablonu nové generace! Nabízí nové možnost a moderní vzhled. Měla by být více přívětivá pro na... číst celé
05.05.2011
Šperky s Gravírování
Zde vám nabízíme prostor pro vaše vlastní nápady. Vytvořte si šperk zcela podle svých představ! Bude dělat radost nejen vám, ale také vašim blízkým. D... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

Šperky Morellato

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas Jaroslavu Nešlehovi, se sídlem Karla Rezka 248, Kladno, 27309, IČ 41953975, zapsán u živnostenckého rejstříku.Živnostenckého rejstříku v Kladně Číslo jednací: 429/92/ž/m. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Výroba nožů Böker
19.02.2019 Nože
Výroba nožů Böker
Kapesní nože, lovecké nože, kuchyňské nože a holící břitvy ze Solingenu v Německu. Známé nože jsou vyráběny v německé kolébce ostří od roku 1869. Od ... číst celé
Pánské náramky z chirurgické oceli
19.02.2019 Šperky
Pánské náramky z chirurgické oceli
Šperky z chirurgické oceli jsou rozšířené díky svým četným výhodám. V oblibě je mají ženy i muži. Jaký šperk vybrat pro muže? Určitě si vyberete z šir... číst celé
Jak vyčistit šperky z nerezové oceli
19.02.2019 Šperky
Jak vyčistit šperky z nerezové oceli
Ocelové šperky obsahují chrom. Praktická věc o této oceli je, že nekoroduje. Přestože tyto šperky mají velmi dlouhou životnost, mohou se poškrábat neb... číst celé
 Co o vás vypovídá materiál vašich snubních prstenů?
Co o vás vypovídá materiál vašich snubních prstenů?
Soustředit se při výběru snubních prstenů pouze na přítomnost drahých kamenů je jako myslet u svatebního dortu pouze na polevu. Ta je sice to nejchutn... číst celé
U nás platíte bezpečně

 

Platba bezpečně

 

 

 

Jsme registrováni na puncovním úřad
Prodejna

Kontaky

Ivana Olbrachta 63

Kladno 272 01

Otevírací doba kamenné prodejny:

Po - Pá: 9:00 - 17:00 Hod.
So: po tel. dohodě

OK-Ocelovesperky.cz
Jaroslav Nešleha
Od 9.000 Do 15,30 Hod
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.