Novinky
19.02.2019
Spustili jsme novou šablonu
Právě jsme rozběhli novou vzorovou šablonu . Revoluční šablonu nové generace! Nabízí nové možnost a moderní vzhled. Měla by být více přívětivá pro na... číst celé
05.05.2011
Šperky s Gravírování
Zde vám nabízíme prostor pro vaše vlastní nápady. Vytvořte si šperk zcela podle svých představ! Bude dělat radost nejen vám, ale také vašim blízkým. D... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

BONUSOVÝ SYSTÉM

K zakoupenému zboží obdržíte kupon na slevu 10% při příštím nákupu v našem e-shopu na šperky.

Nebo se zaregistrujte a za každý nákup se sleva zvětšuje.

DOPRAVA ZDARMA

Při nákupu šperků v celkové hodnotě 600 Kč a více neúčtujeme poštovné.

(Balík do Balíkovny a Balík na Poštu)

KRABIČKA NA PRSTENY ZDARMA

Zásnubní prstýnek či snubní prsteny od nás obdržíte v elegantní krabičce na prsteny zdarma.

ZÁRUKA!

Záruka je 24 měsíců.

  1. Úvod
  2. Ochrana osobních údajů e-shopu www.ok-ocelovesperky.cz
Ochrana osobních údajů e-shopu www.ok-ocelovesperky.cz
  1. Společnost Jaroslav Nešleha, se sídlem Karla Rezka 248, Kladno,27309, IČ 41953975, zapsán u živnostenckého rejstříku.Živnostenckého rejstříku v Kladně Číslo jednací: 429/92/ž/m. (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

    • jméno, příjmení
    • e-mailovou adresu
    • telefonní číslo
    • adresu/sídlo
  2. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

    Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

  3. Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Jaroslavem Nešlehou, tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatel účetních služeb , Bažantová Andrea, Foesterova 2421,Kladno.
    • Poskytovatel cloudových služeb, iPodnik Cloud s.r.o. Jiráskova 306, Jinočany, Praha Západ, 252 25.
    • Poskytovatel SEO optimalizace a marketingu. IT STUDIO s.r.o.Botanická 554/68a602 00 Brno.
    • Poskytovatel přepravní služby. Česká pošta, s. p. Státní podnik Praha 1, Politických vězňů 909/4, 225 99
    • Poskytovatel přepravní služby.Direct Parcel Distribution CZ s. r. o. Modletice 135251 01 Říčany u Prahy
    • Poskytovatel přepravní služby.FROGMAN s.r.o.Rybníky IV 738 ,760 01 Zlín

    Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

  5. Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese nesleha.j@ok-sperky.cz

  6. Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky www.ok-ocelovesperky.cz, užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

      • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách
      • základní funkčnosti webových stránek

    • Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.
    • Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu správce námitku dle čl. 21 Nařízení, která je dostupná v dolní části webových stránek. Vaše námitka bude vyhodnocena bezodkladně. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.
    • Vznese-li návštěvník námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.
    • Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.
    • Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli:
      • Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
      • Google Analytics,IT STUDIO s.r.o.,
  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,
    • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
    • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
    • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
    • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.

Novinky z našeho blogu

Výroba nožů Böker
19.02.2019 Nože
Výroba nožů Böker
Kapesní nože, lovecké nože, kuchyňské nože a holící břitvy ze Solingenu v Německu. Známé nože jsou vyráběny v německé kolébce ostří od roku 1869. Od ... číst celé
Pánské náramky z chirurgické oceli
19.02.2019 Šperky
Pánské náramky z chirurgické oceli
Šperky z chirurgické oceli jsou rozšířené díky svým četným výhodám. V oblibě je mají ženy i muži. Jaký šperk vybrat pro muže? Určitě si vyberete z šir... číst celé
Jak vyčistit šperky z nerezové oceli
19.02.2019 Šperky
Jak vyčistit šperky z nerezové oceli
Ocelové šperky obsahují chrom. Praktická věc o této oceli je, že nekoroduje. Přestože tyto šperky mají velmi dlouhou životnost, mohou se poškrábat neb... číst celé
 Co o vás vypovídá materiál vašich snubních prstenů?
Co o vás vypovídá materiál vašich snubních prstenů?
Soustředit se při výběru snubních prstenů pouze na přítomnost drahých kamenů je jako myslet u svatebního dortu pouze na polevu. Ta je sice to nejchutn... číst celé
U nás platíte bezpečně

 

Platba bezpečně

 

 

 

Jsme registrováni na puncovním úřad
Prodejna

Kontaky

Ivana Olbrachta 63

Kladno 272 01

Otevírací doba kamenné prodejny:

Po - Pá: 9:00 - 17:00 Hod.
So: po tel. dohodě

OK-Ocelovesperky.cz
Jaroslav Nešleha
Od 9.000 Do 15,30 Hod
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.